Parets del Vallès va acollir amb èxit la jornada ‘Celebrem la cultura’ el 28 d’octubre a l’agrobotiga La Paretense. L’objectiu de la iniciativa va ser el de donar a conèixer la cultura paretana, amb autors i artistes locals i, a l’hora, gaudir de la vermuteria. La presentació de l’acte va anar a càrrec de Natalí Navarro, escriptora de novel·la romàntica que ha publicat recentment la tercera entrega de la seva serie de llibres anomenada Destino.

L’acte va comptar amb la participació d’escriptors, músics i il·lustradors del municipi. La proposta va ocupar tota la jornada de dissabte i va incloure una botifarrada i, el sorteig d’una panera amb productes de la botiga amb l’import de les butlletes destinat íntegrament a un projecte solidari.

La trobada es va dur a terme amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música, Rock&Fire, el CEM María Grever, l’Associació d’Autors de Parets, i els artistes Paco Heredia, Katerina López, Pere Vilardebó i DJ Titi.