El municipi de Parets del Vallès gaudirà d’una nova edició del concurs gastronòmic Parets D·Tapes que se celebrarà del 27 d’octubre al 5 de novembre i comptarà amb la participació d’establiments del Barri Antic i de l’Eixample.

Les persones participants tindran a la seva disposició el programa amb la butlleta en tots els establiments i una vegada han tastat la tapa, l’establiment haurà de segellar la butlleta. El procés per a fer la votació de la «Tapa més popular» s’ha de fer aconseguint un mínim de cinc segells diferents, omplint la butlleta i lliurant-la a les urnes que hi haurà a tots els establiments inscrits. Les persones podran presentar més d’una butlleta sempre que compleixin la normativa, i tingui el mínim de segells.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, destaca que «l’important és poder tornar al que era ja una tradició que havia començat el 2016, és una de les activitats importants en les quals participen els restauradors i la gent l’esperava. Destaquem que tenim una oferta molt bona al municipi en restauració i el que volem és posar-la en valor i donar-la a conèixer. Desitgem que vagi molt bé per tothom i pels guanyadors, tant dels consumidors en els diferents concursos com dels establiments participants».

La regidora de Comerç, O’hara Valdivia, apunta que «és una aposta molt interessant per nosaltres que fa temps que preparem. En aquesta edició hi participaran 11 establiments de Parets que ja el tenim aquí, serà el 27 d’octubre al 5 de novembre. Hem d’anar amb família, amb amics, fent poble per tots els restaurants i establiments que estiguin adherits a aquesta campanya. L’objectiu és votar la tapa que més ens agradi que rebrà un petit obsequi i homenatge».

Entre els participants, el 14 de novembre, es farà un sorteig per escollir el guanyador i el premi serà una consumició a l’establiment escollit com a «Tapa més popular» valorada en 45 euros. A més, com a novetat, es farà un segons concurs a Instagram d’entre totes les publicacions que es facin durant les dates de l’edició i s’etiqueti a l’Ajuntament de Parets del Vallès amb el hashtag #paretsdtapes2023. El guanyador del segon concurs serà per sorteig i el premi consistirà en una consumició a l’establiment publicat pel guanyador del sorteig valorada en 45 euros. Els participants hauran d’omplir les butlletes de participació que podran lliurar un cop segellades a qualsevol dels restaurants inscrits.

Els establiments participants són: el Llevant Park, Restaurant L’Espurna, la Vermuteria Taperia Camacho, la Quibus, el Bar 20 Pa-k 7, el Vikel’s, el Restaurant En Boca 9, l’Oh Tapa! Parets, el Bar Las Palmeras, el Genso Parets i la Dehesa ibérica catalana.