En el marc de la celebració de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, s’ha organitzat la 13ª edició del Concurs de Fotografia ‘Promou la lactància materna’ obert a la ciutadania i a totes les persones treballadores de l’Hospital General de Granollers amb l’objectiu de promoure i sensibilitzar als futurs pares i mares sobre els beneficis de la lactància materna. D’entre les 60 fotografies que s’han rebut durant aquesta edició, s’ha escollit una fotografia guanyadora, a través d’un jurat format per membres de la Comissió de Lactància, que està constituïda per professionals de l’Hospital i l’ASSIR de Granollers.

Enguany el 1r Premi del Concurs de fotografia ‘Promou la lactància materna’ ha estat per Noèlia Peña per la seva foto «Tàndem de complicitat».

El lliurament de premis s’ha dut a terme aquest matí a l’entrada de Consultes Externes de l’Hospital General de Granollers, on també s’ha habilitat una taula informativa per a sensibilitzar, tant a la ciutadania com a les persones treballadores del centre, sobre la importància de la lactància materna.

La promoció de la lactància materna és una tasca que l’equip de l’àrea maternoinfantil i pediatria de l’Hospital porta a terme des de l’any 1999, i que ha estat reconeguda amb el guardó IHAN (Iniciativa per a la Humanització de l’Assistència al Naixement i la Lactància).