Les pistes municipals d’atletisme van acollir ahir, 8 d’octubre, la 17a edició de la Cursa Popular de Parets amb les distàncies, com és habitual, de cinc i deu quilòmetres. L’esdeveniment va ser organitzat pel Club Atletisme Parets amb una àmplia rebuda per part dels corredors i corredores, aconseguint reunir prop de 400 participants. L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, la regidora d’Esports, O’hara Valdivia, juntament amb el Club Atletisme Parets, van ser els encarregats d’entregar els premis als guanyadors i guanyadores.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va destacar que «la Cursa ha anat molt bé amb una participació de 350 persones i ha tingut dos recorreguts, un de 5 i un altre de 10 quilòmetres. Volem aprofitar per agrair i felicitar  el Club Atletisme Parets i a tot el grup de col·laboradors que fan possible que durant tot el recorregut hi hagi controls i gent donant un cop de mà, així com a Protecció Civil que en totes les curses podem comptar amb ells».

La regidora d’Esports, O’hara Valdivia, va explicar que «la Cursa hi ha hagut bon ambient, ha estat molt esportiva i hi han participat 350 persones. Amb dos itineraris diferents, de 5 i de 10 quilòmetres, com ja és habitual en aquesta cita organitzada pel Club Atletisme Parets, juntament amb el servei d’Esports de Parets i amb més de 100 voluntaris que sense ells no seria possible l’activitat. A més, volem donar les gràcies a Protecció Civil, la Policia Local i a tots els voluntaris i patrocinadors».

El president del Club Atletisme Parets, Salvador Corbera, va apuntar que «ha anat tot bé, es tracta de la 17a edició i d’una edició més que ja tenim a la saca. Per altra banda, estem contents perquè al gent ens han dit que els ha agradat tant el recorregut com l’ambient familiar, que és el que intentem buscar, i ja pensant en l’any vinent».

Els guanyadors i guanyadores la Cursa de Parets de 5 quilòmetres van ser: Sonia Tomas, Aitana Medina i Núria Carrillo, en la categoria femenina; en David Campo, Sergio Dominguez, Aleix Ferrer, en categoria masculina; i la Laia Vilchez i en Cesc Ullar, en la categoria local. Pel que fa al pòdium de la categoria de 10 quilòmetres, els classificats van ser: Ana Belén, Vanessa Perez i Mariana Morales, en la categoria femenina; Albert Caballero, Javi Martínez i Aaron Díaz, en la categoria masculina; i la Carme Marzo i l’Adrià Prat, en la categoria local.