El nou rector de l’església de Sant Esteve i de l’església de Sant Jaume, de Parets del Vallès, és mossèn Oriol Gil, fins ara capellà de les parròquies de Sant Sadurní i de la Mare de Déu del Carme de Montornès del Vallès. Mossèn Oriol Gil va ser nomenat rector de la parròquia paretana, el 4 de setembre, que engloba les dues esglésies del municipi. Per altra banda, el fins ara rector de Parets, mossèn Francesc Jordana, va ser nomenat rector a la parròquia de Sant Vicenç de Mollet.

El rector de l’església de Sant Esteve de Parets, Oriol Gil, ha explicat que «m’he sentit envoltat d’una comunitat molt maca i col·laborativa a Parets del Vallès i penso que, juntament amb les persones noves, podrem fer moltes coses pel poble, pels infants, els adolescents, pels joves i per les famílies. Estic molt esperançat i el meu enfocament en el dia a dia, a més de les novetats que hi hagi, em genera molta il·lusió. La feina del principi és molt d’anar coneixent a les persones, i pel que fa a la parròquia, de mantenir tot allò de bo que ja hi ha i d’intentar millorar i potenciar tot allò que es pugui».