L’Ajuntament de Granollers, de la mà de l’alcaldessa Alba Barnusell i el regidor d’esports Álvaro Ferrer, va reconèixer dijous 28 de setembre a l’emblemàtica Sala Tarafa, els èxits de la temporada 2022-23 del Club Natació Granollers amb la tradicional recepció als medallistes dels Campionats d’Espanya i internacionals. Van ser homenatjats i van rebre una reproducció en xocolata de la marca de la ciutat de reconeixement municipal, més d’una vuitantena d’esportistes de les modalitats de natació, natació artística, i gimnàstica artística, juntament amb els seus entrenadors i entrenadores.

De la secció de natació, van rebre homenatge, els infantils: Biel Gasol, Carlota del Rio, Ariadna Pujadas, Laia Cruz i Clàudia Mangas per les medalles assolides en el Campionat d’Espanya d’estiu; i l’absolut Hèctor Morales, 2n classificat als 200 metres d’estils en el mateix campionat. L’entrenador d’aquests nedadors va ser el Miguel Gil.

Els èxits de natació artística van venir de la mà de l’equip aleví A, or en combo al Campionat d’Espanya d’hivern i plata en duet al Campionat d’Espanya d’estiu; de l’aleví B, or en equip i plata en duet i combo en el Campionat d’Espanya d’estiu; l’infantil A, va rebre el reconeixement per ser campiones en el Campionat d’Espanya d’hivern, per aconseguir l’or en combo, i la plata en equip en el Campionat d’Espanya d’estiu; l’Infantil B, amb l’or en combo en el Campionat d’Espanya de Segona Divisió; les júniors per estar present als diferents podis dels Estatals celebrats al llarg de la temporada, arribant a ser el millor club d’Espanya en competició; i les absolutes per la plata en duet, i el bronze en rutina acrobàtica i solo lliure en el campionat d’Espanya d’hivern.

Menció especial per les internacionals Mireia Hernández, Valeria Parra, Judith Calvo, Irene Garrido i Carla Roiz.

Les entrenadores dels equips guardonats van ser: Maria Torras, Brunella Neri, Paula Albertuz, Claudia Julia,Karen Roiz, Cristina Salvador i Muriel Escalé.

De la secció de gimnàstica masculina, en via olímpica 3, l’Andrei Yavorskyi va ser reconegut pel tercer lloc en tres aparells: barra fixe, paral·leles i anelles, en el Campionat d’Espanya celebrat a Pamplona.

En modalitat femenina, la Mariona Masjuan per al bronze a Base 10 en barra d’equilibris; i per al subcampionat d’Espanya en Base 10 format per les gimnastes: Mariona Masjuan, Judith Pons, Rut Soler, Astrid Valls i Júlia Martin.

L’entrenadora d’aquests i aquestes gimnastes va ser l’Elisabet Valle.

En finalitzar l’acte, amb la presència de la junta directiva presidida per Toni Gili, es va fer la foto de família a les escales de la Sala Tarafa.