Aquest diumenge, 16 d’abril, l’Hospital General de Granollers ha celebrat la Cursa i Caminada del Centenari del seu Edifici Històric, una iniciativa en la qual  professionals i ciutadania han pogut gaudir d’una activitat amb èxit de participació. Les inscripcions es van esgotar i l’esdeveniment va reunir a 400 persones entre corredors i caminants.

La cursa va comptar amb dues distàncies, una curta de 10 km i una de 19,23 km que feia referència a l’any d’inauguració de l’edifici històric de l’hospital.

Els guanyadors de la cursa llarga van ser el Sr. Joan Rotger amb un temps de 1 h 20 min i 14 s i la Sra. Elisabet Martin, que va fer un registre d’1h 25min 14s.

Per la seva banda, Jaume Priego i l’Andrea Espinosa, van ser els guanyadors absoluts de la cursa de 10 km, amb un temps de 39min i 5s i 46min i 39s, respectivament.

La Cursa i Caminada del Centenari ha comptat amb la participació de professionals de l’Hospital, però ha destacat també per la participació d’atletes populars de la comarca. Si bé corredors i caminants han estat els protagonistes d’aquest esdeveniment, també ha remarcar la tasca dels més de quaranta voluntaris que han fet possible aquesta jornada memorable.

El recorregut es va dur a terme per les pistes i camins de Corró d’Avall, Marata i Corró d’Amunt. Aquesta activitat, que promou la pràctica de l’esport i l’activitat física, ha comptat amb la col·laboració dels Ajuntaments de Granollers i les Franqueses, i el patrocini principal de FerreSuin S.L.

Més informació sobre la Cursa i Caminada del Centenari:

Aquesta iniciativa complementa d’altres activitats que celebrarà la institució durant 2023 per commemorar aquests 100 anys de l’hospital modern.