Carta a l’alcalde
Sr. ISIDRE PINEDA


Sr. Alcalde,
Els veïns del Barri Can Valls-Torre Negrell continuem amb la lluita per un barri digne.
Després de les mobilitzacions per millorar l’accés al barri des de la C-59, ara ens toca lluitar perquè l’ajuntament faci alguna cosa més que recaptar impostos i presumir de pressupostos.
Farts d’excuses per part de l’Ajuntament, des de l’Associació de Veïns Can Valls-Torre Negrell preparem noves mobilitzacions per deixar de ser els grans abandonats de Caldes.


Històricament les urbanitzacions han estat a tot arreu les que més paguen i menys reben per part dels ajuntaments, però els veïns de Can Valls-Torre Negrell no ho permetrem i ens disposem a plantar cara a l’alcaldia d’ERC, els quals, presumiu de disposar de 26 milions d’euros de pressupost i no preveu cap millora pel nostre barri.
Fa 13 anys que ens prometeu un local social, i sempre hi ha una excusa per no fer-ho: per la ubicació inundable, per manca de pressupost, per la pujada de preus. Aquest any ha estat a licitar 2 cops la construcció del local social. La primera deserta per manca de pressupost, la segona era idèntica afegint plaques solars sense revisar preus i igualment ha quedat deserta, com era previsible. Veiem clar que no falta pressupost i manca voluntat política.


Ens vareu prometre millorar l’accés a peu fins al poble i novament hi ha un canvi d’opinió donat que potser la generalitat farà millores en l’accés. Prou de falsedats, prou de prendre’ns el pel. Més inversió al barri és el que fa falta, que no tenim RES: no hi ha local, ni comerç, els parcs infantils estan abandonats, falta enllumenat, falten voreres i tenim molts lladres per una mancança en la vigilància. És una vergonya.

Senyor alcalde, volem un pla urbanístic de millores que inclogui un pla d’inversions transparent, un calendari d’actuacions i amb un pressupost ponderat que també millori l’espai on vivim. No potser que tot es quedi al poble. Som més del 10% de Caldes i mentre al poble fem: el parc Rosa Sensat, el parc del Bugarai, la Plaça Catalunya, el nou Passeig Maragall, la Casa dels Mestres, l’habitatge jove, i s’aprofita per posar plaques solars per a tots els veïns, etc. aquí esperem tenir la primera vorera per arribar al parc sense anar per la carretera i voldríem poder jugar a basquet sense haver d’escombrar el camp nosaltres mateixos abans.


SOM Caldes, ens agrada el nostre poble , ens agrada passejar pels parcs i places i gaudir de les festes populars (també pagades per nosaltres), però ara toca millorar els barris perifèrics. Potser aviat vindrà gent del poble a gaudir de les nostres festes de Can Valls-Torre negrell, del nostre punt de trobada al Local Social i podran passejar pel nostre barri sense caminar per la carretera, arribant al barri sense jugar-se la vida a la cruïlla de la C-59, però tot això només serà possible si el nostre alcalde gira el coll i veu que aquí també som CALDES!


Atentament,


Associació de veïns Can Valls – Torre Negrell