Benvolguts Roquerols:

Em presento pels que no em coneixeu. Soc en Ramon Oliver i em presento com a cap de llista del Partit Popular de Catalunya a les pròximes eleccions municipals. Alguns ja em
coneixeu, d’altres no, i encara que no soc resident al municipi porto la Roca al cor.


Des de fa molts anys conec les mancances i problemes del municipi per això us demano el vostre suport. Hem de posar la Roca del Vallès al mapa no només per les seves botigues, vull que el municipi sigui el més atraient per la seva cultura, la seva indústria, el seu esport i el turisme.


Per això soc conscient que hem de començar per arreglar els nostres carrers, la nostra seguretat ciutadana, els nostres mercats, els nostres camins i crear una bona Ruta Prehistòrica tot sense deixar de banda a la nostra gent gran que han sigut els nostres pilars. Per això necessitem les llars d’avis funcionant i un bon asil.


També hem de solucionar les mancances d’habitatge, ajudant i escoltant als joves i a la pagesia sabent escoltar les seves mancances.


Tot això i més coses són les que hem d’arreglar.
Per fer tot el que necessitem, us demano el vostre suport.

Ramon Oliver Ros