Imatge del professionals jubilats els anys 2020 i 2021

Ahir dijous, el Cinema Edison de Granollers va acollir l’Acte de Reconeixements 2022 de l’Hospital General de Granollers, un acte en el qual es va retre homenatge a aquells professionals i entitats o associacions que han estat cabdals en els anys d’història de l’Hospital.

L’acte va comptar amb la intervenció de la Sra. Alba Barnusell, alcaldessa de Granollers i presidenta del Patronat de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers, i del Dr. Rafael Lledó, director general de la institució. Ambdós van destacar la trajectòria professional i humana dels homenatjats i van fer referència a l’inici dels actes de celebració del centenari de l’Hospital del 2023.

Durant la vetllada es va celebrar la setena edició dels Fulls d’Història on es van reconèixer a diferents persones que s’han convertit en referents pels professionals. En la distinció «Les Pedres de l’Hospital«, reconeixement pòstum a persones cabdals en els inicis de l’Hospital modern, es va homenatjar a la Dra. Conchita Wolthers, metgessa especialista en Anàlisis Clíniques, responsable de la jerarquització del Servei Laboratori. En la distinció «Les Medalles d’Honor«, reconeixement a persones que han creat estructura en l’Hospital modern, es va retre homenatge al Dr. Salvador Armengol, metge especialista en Medicina Intensiva, responsable de la jerarquització de la Unitat de Cures Intensives, la Dra. Mariana Bernet, metgessa especialista en Anatomia Patològica que va crear el Servei d’Anatomia Patològica, i el Dr. Antoni Capdevila, metge especialista en Diagnòstic per la Imatge, metge impulsor de la modernització del servei Radiologia i impulsor de les proves ecogràfiques com a eina diagnòstica. Finalment, en la distinció «Les Mans de l’Hospital«, reconeixement a entitats o associacions que han ajudat i donat suport a l’Hospital, es va reconèixer a l’Associació de Treballadors Jubilats de l’Hospital General de Granollers (ATJ-HGG), nascuda l’any 2015 amb la voluntat de crear un espai on els professionals del Centre puguin continuar mantenint el vincle amb la institució.

Imatge del reconeixement a personalitats cabdals

A continuació, es va fer el lliurament dels Premis Talentum, que reconeixen el talent dels professionals de la institució escollits per a totes i tots els treballadors que formen part de l’Hospital. Els guardonats van ser la Dra. Sulema Natali Yarleque León, la Sra. Natàlia Bagué Martínez, el Sr. David Delgado Villa i la Sra. África Carretero Hierro.

Seguidament, es va dur a terme l’homenatge d’aquells professionals que es van jubilar durant l’any 2020 i 2021 i que a causa de la pandèmia de la Covid-19 no van poder-ho celebrar en el seu moment.

També es va fer menció especial a la Sra. Anna Mestres, guanyadora del Concurs de disseny del logotip del Centenari. D’aquesta manera, els Actes de Reconeixement de l’Hospital General de Granollers han donat el tret de sortida a la celebració del Centenari del Centre, el qual ha previst un any ple d’activitats obertes a la ciutadania en les que podran participar, aprendre i gaudir.