1r. Premi: Felicitat. Autor: Lambert Botey

Coincidint amb la celebració de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, l’Hospital de Granollers ha organitzat la dotzena edició del concurs de fotografia obert a la ciutadania i a tots els professionals i usuaris del centre. El concurs te l’objectiu de promoure i sensibilitzar als futurs pares i mares sobre els beneficis de la lactància materna.

D’entre les 45 fotografies que s’han rebut durant aquesta edició, s’han triat 3 guanyadors; el primer i segon premi s’ha deliberat a través d’un jurat format per membres de la Comissió de Lactància, que està constituïda per professionals de l’Hospital i l’ASSIR de Granollers, i el tercer s’ha triat per votació popular en el marc de la III Jornada d’Actualització en Lactància Materna celebrada durant el dia d’avui.

El lliurament de premis s’ha dut a terme aquest matí a l’Edifici del Coneixement de l’Hospital General de Granollers.

Els guanyadors han estat:

1r. Premi:

Títol: Felicitat

Autor: Lambert Botey

2n. Premi:
Títol: Enfrontant les dificultats de l’alletament

Autora: Verónica Pérez

3r. Premi per votació popular:

Títol: Mirades de complicitat

Autora: Mireia Puig

La promoció de la lactància materna és una tasca que l’equip de l’àrea maternoinfantil i pediatria de l’Hospital porta a terme des de l’any 1999, i que ha estat reconeguda amb el guardó IHAN (Iniciativa per a la Humanització de l’Assistència al Naixement i la Lactància).