“És el moment de donar un nou impuls a Llinars del Vallès” Això és el que ha dit el candidat del PSC a les eleccions municipals, Joan Ramon, durant la celebració de la Festa de la Rosa al municipi. Un acte que ha servit per tornar-se a retrobar amb la gent i que ha comptat amb una vuitantena de persones. “Feia molta il·lusió tornar a fer aquesta trobada després de tant temps”, el candidat socialista s’ha mostrat content i il·lusionat, en una festa distesa i alegre que ha servit també per copsar les impressions dels veïns i veïnes del municipi.

Per Joan Ramon, les properes eleccions municipals han de ser les del canvi, “és el moment de rejuvenir i refrescar l’Ajuntament amb l’entrada de noves persones, l’actual alcalde porta molts anys en el poder i això es nota en la seva gestió”. El PSC “és l’alternativa” ha recalcat, estem preparats per assumir nous reptes i tenim molts projectes que ens il·lusionen i que suposaran una important millora per Llinars del Vallès.

Joan Ramon ha dit que la prioritat de PSC són les persones, per aquest motiu, les polítiques socials són el pilar central del seu projecte municipal. L’atenció a la Gent Gran és una qüestió vital, sobretot, l’atenció cap a aquelles persones que estan soles, en aquest sentit, s’ha elaborat un pla específic que desenvoluparan si governen el municipi.

També s’ha treballat amb l’elaboració d’un Pla Local de Seguretat que permeti millorar aquest servei, així com un Pla de Barris que suposi tenir la via pública en un estat òptim i amb més serveis, i un Pla d’Habitatge amb la creació de pisos a un preu assequible. El candidat a les eleccions municipals també ha volgut destacar un projecte important, com tornar a tenir una piscina descoberta, un servei ara inexistent.

L’acte ha comptat amb dirigents socialistes de la comarca, en destaca, Mireia Dionisio, diputada i actual alcaldessa en funcions de Mollet del Vallès. Tots ells, s’han mostrat contents de retrobarse amb la gent, de tornar a estat al carrer amb tothom, gaudint d’un dia especial com és la Festa de la Rosa.