Canovelles ha tornat a organitzar la Gala dels Millors Esportistes, un esdeveniment que pretén reconèixer la pràctica esportiva i les marques aconseguides, però sobretot els valors que promouen l’esport. Aquest 2021, s’ha reconegut a més de 120 esportistes. A més, també s’ha guardonat als equips campions de lliga.

El Teatre Auditori Can Palots ha acollit, aquest dimarts, el certamen que reconeix anualment els mèrits esportius i la promoció que fan de l’esport esportistes, clubs, directius, entrenadors i tècnics del municipi. La festa s’ha dividit en dues parts: una primera gala dedicada als reconeixements de les categories base i dels millors entrenadors, i una altra per premiar als esportistes de les categories sènior i veterà.

Així, els  guanyadors de la primera gala, per categories, han estat:

 • Iniciació femenina: Lucía Llamazares Alfonso (RCD Espanyol)
 • Iniciació masculina: Kirian Mesas Aguilar (CN Granollers-secció de gimnàstica Esportiva)
 • Promoció femenina: Marta Mitjans Muñoz (Club Atletisme Canovelles)
 • Promoció masculina: Marc Monedero Sánchez (CF Mallorca)
 • Millor entrenador: Marcos Molina Orbea (UE Canovelles)
 • Millor entrenadora: Jessica Bonilla Campillo (BM Granollers)

A banda, s’han realitzat mencions especials a Maria Casals Mojica, campiona d’Europa de triatló;  a José Fernández ”Fiti”, coordinador del club de bàsquet; a Álex Alvarez, director de l’Escola del Barça a Mèxic; i a Cristian Malmagro Viaña, jugador d’handbol i medallista olímpic. I també s’han reconegut les gestes esportives dels dos equips de l’UE Canovelles i els quatre del Canovelles BC que han estat campions de la seva lliga;  dels tres equips de cros i de pista del CA Canovelles, per ser 4ts i 5ns d’Espanya; i de l’equip d’escacs, per l’ascens a primera divisió.

Pel que fa a la segona gala, la corresponent a les categories de tecnificació a veterana, els premiats han estat:

 • Tecnificació femenina: Fatim Sarr (Putnam Science Academy- Bàsquet USA)
 • Tecnificació masculina: Pol Amores Hernández (BM Granollers)
 • Veterà masculí: Joan Carles Pareras (Billar Club Granollers)
 • Absolut femení: Irene Perales Martínez (Club Atletisme Canovelles)
 • Sènior masculí: Sehou Sarr Ndow (CE L’Hospitalet- futbol)

La gala ha començat amb el reconeixement al Pol Lloret i la Damaris Lloret, pel campionat del món assolit a Roma. Durant aquesta segona gala, s’han realitzat mencions especials a Ariadna García, àrbitre de futbol; a Tomi López, pel repte de 12 ironmans en 12 mesos en favor del Síndrome de Rett; a David Ruiz, Cynthia González i Mª José Pérez, per la seva dedicació al CH Canovelles; a Antonio Granero, per la seva dedicació a l’UE Canovelles: i a Miguel Ángel Fernández “Látigo”, lluitador de Kick-Boxing.

Ambdues gales, amb una gran assistència de públic, han comptat amb la presència de l’alcalde, Emilio Cordero, i del regidor d’Esports, Miguel Hernández, encarregats de fer el lliurament de premis. A més, durant la segona gala, el medallista olímpic Cristian Malmagro es va sumar al lliurament de premis.