Davant les notícies d’aquesta matinada segons les quals s’està desenvolupant una operació policial contra el tràfic d’estupefaents a Llinars del Vallès, que ha comportat la detenció de diversos membres de la Policia Local de Llinars del Vallès i l’entrada per part de Mossos d’Esquadra a la caserna de la Policia Local, el Grup Municipal Socialista vol fer arribar a la ciutadania de Llinars el següent:


1.- Cal deixar treballar els cossos policials i esperar a una solució que desitgem que sigui el més ràpida i clara possible.


2.- Respectem la feina que fa la justícia i el cos de Mossos d’Esquadra alhora que demanem també respecte per la presumpció d’innocència de les persones investigades.


3.- Hem sol·licitat reunió urgent de la Junta de Portaveus de l’Ajuntament per obtenir el màxim d’informació per part de l’Alcalde, Martí Pujol


4.- És necessària una intervenció contundent per part de l’equip de govern presidit per Martí Pujol al respecte dels fets ocorreguts.


5.- L’equip de govern de Llinars no ha donat la importància a la seguretat ciutadana i a la Policia Local que es mereix. La prova és que no compta un regidor o una regidora delegada en exclusiva i queda diluïda dins la Regidoria d’Hisenda, Administració Local i Seguretat Ciutadana


6.- La imatge de Llinars del Vallès no pot estar associada constantment a fets delictius o
escandalosos. Veiem una clara manca de lideratge per part de l’Ajuntament en la gestió de la imatge que es dona de Llinars, fruit d’un més que evident esgotament del projecte de Martí Pujol i d’Esquerra Republicana per Llinars.

Joan Ramon i Bernabé

Portaveu del Grup Municipal Socialista