Quins vells temps quan anàvem a l’esplai de Montmeló, tinc un bon record, a l’esplai hi havia bons monitors l’Elisenda el Salvador i tota la gent que anàvem de colònies al Castell de l’areny i també de la Montse l’actual directora de la fundació Roura de Granollers i de l’Antoni Guil ex alcalde de Montmeló, ben segur que en Paco a deixat una gran petjada entre els seus amics.

El poble de Montmeló, un poble petit però molt gran.

Encara me’n recordo d’ell quan venia a veure el Basket al Cacaolat Club Basket Granollers que venia acompanyat del seu fill i va viure moltes victòries del nostre equip i també nits tristes, l’any 92-93 surt amb una foto amb personatges importants buscant suport per la continuïtat del club, hi eren el Manel Comes, Toni Cornellas, Ramón Valls i jo mateix i moltes persones de la societat granollerina.

Quin gran llegat radiofònic ha deixat el Paco a Radio Granollers, el veiem a tot a reu, per sant Jordi el trobàvem al carrer fent entrevistes a la Porxada o a qualsevol roda de Premsa esportiva o algun ple municipal.

Sempre a l’últim ple de l’any a l’Ajuntament jo fent de Pare Noel sempre ens hi trobàvem

Vull agrair-li el suport que ell em va donar quan jo vaig tenir problemes judicials sempre va estar al meu costat.

Des de aquesta carta vull donar el meu suport als seus dos fills i a tota la família, els companys de Radio Granollers

VISCA EL PACO, VISCA RADIO GRANOLLERS I VISCA MONTMELO

Francesc Payas

NOTA DE REVISTA DIGITAL DEL VALLÈS

Aquest divendres, al tanatori de Granollers, es va dir Adeu al periodista de Ràdio Granollers Paco Agudo, mort als 60 anys a Montmeló.Paco Agudo va començar a treballar a Ràdio Granollers l’any 1990 procedent de la desapareguda Ràdio Montmeló. Amant de la música i els esports, va ser promotor de concerts i una de les «ànimes» dels festivals musicals de la Granja G2M de Montmeló, que van ser molt reconeguts. Per la seva dedicació a la ràdio, també li encarregaven de fer d’speacker en actes populars i esportius del poble i molts el coneixien com a «Paco micro».Ja a Granollers va ser un dels primers socis de l’Associació de Periodistes Esportius del Vallès Oriental.La seva arribada a Ràdio Granollers procedent de Ràdio Montmeló va ser el 1990 quan 5 ajuntaments inclosos el de Montmeló van crear un Consorci supramunicipal de ràdio per fer Ràdio 7 Vallès.A Ràdio 7 Vallès, Paco Agudo va ser redactor d’informatius i cap d’esports, i a Ràdio Granollers també va ser redactor d’informatius i coeditor i presentador del magazín «Granollers avui» fins a l’esclat de la Pandèmia de Covid-19.
Des de Revista Digital del Vallès ens unim al dol dels companys de Ràdio Granollers