Blanca Navarro, granollerina candidata al Parlament de Catalunya

«Catalunya no es pot permetre quatre anys més de Procés, ni un tercer tripartit governat per ERC amb el suport de PSC». Això és el que ha dit el candidat de Ciutadans (Cs) a les eleccions a Parlament de Catalunya Blanca Navarro, poc abans de l’inici de la campanya electoral. Per a Blanca Navarro els catalans «no podem permetre que els vots constitucionalistes apuntalin un govern separatista» i ha recordat que «un tripartit és sinònim d’allargar el Procés»

Durant la seva intervenció Blanca Navarro ha afirmat que el 14 de febrer «tenim l’oportunitat d’aconseguir obrir una nova etapa de veritat, amb un Govern moderat i sense separatistes». I ha reiterat que Ciutadans pot liderar aquesta nova etapa amb «un Govern net, sense corrupció, centrat en la salut i en el benestar dels catalans i sense cedir al xantatge separatista». «El 14-F els catalans tenim dues opcions que tot segueixi igual, allargant el Procés amb un tripartit o un govern de canvi i constitucionalista sense cedir als xantatges del separatisme, sense corrupció, amb recuperació econòmica i de convivència», ha destacat el candidat liberal.

Així mateix, durant la seva intervenció Blanca Navarro ha assenyalat la necessitat d’una «veritable reconstrucció» a Catalunya que doni resposta a famílies, autònoms, pimes, treballadors per superar la crisi del COVID-19. I ha apostat per un govern amb una agenda que «prioritzi la Sanitat, la Dependència i les Polítiques Socials davant el malbaratament separatista». Finalment ha conclòs assegurant que «el 14F tenim l’oportunitat de guanyar tots a Catalunya»