El Ple Ordinari de La Roca va aprovar per unanimitat una moció presentada pel PSC, Ciutadans i La Roca En Comú, demanant la creació d’una comissió per elaborar un pla de recuperació socioeconòmica dels efectes de la Covid-19 al municipi de La Roca del Vallès. ERC i JxLR, que formen l’equip de govern, van acceptar aquesta petició dels grups de l’oposició sis mesos després de demanar-la per primera vegada.

En un debat intens però correcte, l’equip de govern va acceptar finalment la petició reiterada diverses vegades pels grups de l’oposició per crear una comissió per elaborar un pla de recuperació socio-econòmica dels efectes de la COVID19 al municipi. El cap del Grup Municipal Socialista, Paco García, va afirmar en la seva intervenció que “L’Ajuntament ha aprovat una sèrie d’ajuts d’urgència perfamíliesi empreses, que són correcte, però insuficients i actualment són totalment inadequades per mitigar els efectes de la segona onada que cau sobre una estructura socio-econòmica afeblida.” I va reiterar l’oferiment de col.laboració que el PSC va plantejar per primera vegada al mes de març.
El portaveu socialista va agrair que l’equip de govern acceptés la mà estesa per l’oposició, però va recalcar que “anem sis mesos tard. Les propostes que començarem a estudiar ara les podríem haver treballat des del mes de març o abril, com han fet molts municipis de la nostra comarca.”

La moció també insta a l’equip de govern a adoptar mesures d’urgència per ajudar a sectors tan afectats pels tancaments com bars i restaurants i els centres d’estètica, que no poden esperar als resultats d’aquesta comissió.

El Grup Municipal Socialista espera que aquesta comissió comenci a treballar de manera immediata.