Les associacions de comerciants Gran Centre Granollers, Comerç de Dalt, Del Rec al Roc, Sota el Camí Ral, Congost, Més que Comerç i l’Ajuntament de Granollers han organitzat un concurs d’Instagram per buscar les millors imatges del Nadal a Granollers, amb la col·laboració del Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme del Vallès Oriental.. El concurs, que s’ha fet del 30 de novembre al 6 de gener, ha comptat amb la participació de més de 300 fotografies. Aquest dissabte 11 de gener a les 13.30 s’ha fet l’acte d’entrega dels premis a la Biblioteca Can Pedrals.

Representants de les sis associacions de comerciants, l’alcalde Josep Mayoral i la regidora de Promoció Econòmica, Gemma Giménez, han estat els encarregats de lliurar els premis a les sis persones guanyadores, dues per a cadascuna de les 3 categories del concurs:

El concurs ha tingut dues fotografies guanyadores per a cadascuna de les tres categories:

– Gastronomia: 1r premi: Josep Casasnovas (@pepcasasnovas), 2n premi: Debora Cano (@luciacandelacc)

– Tradició: 1r premi: Conchi Maldonado (@conchimaldonado); 2n premi: Estela Bote (@stela_bm)

– Carrers, decoració, comerç i il·lusió: 1r premi: Olga Alcaide (@oalcaide); 2n premi: Jaume Ventura (@jaumevenbu)

Els premis han estat els següents:

Primer premi:

– Un val per valor de 100 euros per gastar a les botigues de Granollers.

– Dues entrades per veure un espectacle de la programació d’Escena Gran.

– Un àpat per a dues persones en un restaurant de la ciutat membre del Gremi d’Hostaleria.

– Una visita al Planetari del Museu de Ciències Naturals de Granollers per a dues persones.

– Una nit d’hotel amb esmorzar, més un vermut tradicional, per a dues persones.

Segon premi: 

– Un val per valor de 100 euros per gastar en les botigues de Granollers.

– Dues entrades per veure un espectacle de la programació d’Escena Gran.

– Una visita al Planetari del Museu de Ciències Naturals de Granollers per a dues persones.

La regidora de Promoció Econòmica, Gemma Giménez, ha fet una valoració molt positiva del concurs que, per primera vegada, s’han fet conjuntament entre l’ajuntament i les associacions de comerciants. L’alcalde, Josep Mayoral, ha volgut agrair justament aquest treball conjunt amb les associacions i també la participació en el concurs de la gent «que ha fet fotos, ha llegit i ha compartit la ciutat».