Aquest dilluns dia 16 de setembre va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Granollers la recepció municipal a l’equip cadet masculí de l’Handbol Platja Granollers que es va proclamar campió d’Espanya aquest estiu a Alacant.

L’equip està format pels jugadors Albert Massa Vallmitjana, Mario Rodríguez Cabrera, Guillem Vega Velilla, Xavier Martínez Roca, Marc Bermúdez Demestres, Gerard Domingo Calzada,Victor Romero Holguín, Josep Ernest Armengol Garín, Héctor Cantón González i Miguel Campos Martín.

El Club Handbol Platja Granollers va néixer l’any 2010 per iniciativa d’uns amics de Granollers i jugadors del Balonmano Granollers, grans aficionats d’aquest nou esport que començava a fer-se veure cada cop més a Catalunya i a la resta d’Espanya.

Inicialment el club tenia dos equips sèniors, un masculí i un femení, i actualment ja són més de 16 equips, masculins i femenins. El rècord de jugadors i jugadores del club ha estat la temporada 2018-2019 amb 150 inscrits.

El Club Handbol Platja ha aconseguit ser un dels referents d’aquesta modalitat d’handbol a Catalunya. L’any 2014 va assolir la tercera posició en el Campionat d’Espanya en categoria sènior, tant femenina com masculina. Fins que aquesta temporada han assolit la primera posició i medalla d’or amb el cadet masculí, la segona posició i medalla de plata amb el sènior masculí, i una quarta posició del juvenil femení.