Euphoria és l’espectacle de dansa coproduït per la companyia ‘Fòrum Licano Dance Company’ i la productora ‘Sàndal Produccions’ que s’estrenarà els propers dies 28, 29 i 30 de juny a Lliçà de Vall, dins el marc de la Festa Major, i començarà una gira per Catalunya, amb més de 50 espectacles previstos per 2019. Està programat al Festival White Summer 2019 i té previst realitzar temporada a Barcelona durant les vacances de Nadal.

L’espectacle explica la història de l’Arlet, una nena que vol fer màgia. Aquest és el seu somni i per fer-lo realitat, haurà d’enfrontar-se als monstres i reptes que ens proposa l’adolescència. La funció té lloc dins una carpa geodèsica, que  convida als espectadors a descobrir l’univers oníric  de la proposta.

Les protagonistes de la història són 8 noies entre 9 i 16 anys, que s’han format a l’estudi de Fòrum Licano des de ben petites i dediquen moltes hores als entrenaments i assajos. Per aquest motiu, Sàndal Produccions vol acompanyar-les en la seva primera experiència professional, fent-les partícips de tot el procés i començant a construir, així,  el seu somni.

L’espectacle compta amb l’assessorament artístic de Marc-Antoine Picard, director internacional d’escena i actor amb àmplia experiència. Ha estat actor protagonista a l’espectacle KA del Circ du Soleil Las Vegas durant 10 anys. L’estrena oficial es farà a Lliçà de Vall a la nova pista poliesportiva coberta. Serà la primera ocasió en que es podrà veure l’espectacle.

Quinze ballarines i actrius d’entre 9 i 16 anys composen l’elenc d’Euphoria. Han aconseguit fer el pas professional després de molts anys formant-se en el sector professional de la dansa i no és gens habitual en el sector que s’assoleixi realitzar aquest pas tan joves, i molt menys, que les quinze components tinguin origen en la mateixa escola de dansa. La disciplina i formació que han rebut aquestes ballarines és, precisament, el detonant perquè Sàndal Produccions es fixés en elles per realitzar la contractació.

Sàndal Produccions, amb seu social a Manresa, decideix el 2018 crear una producció professional que combini dansa, interpretació i circ, amb elements de màgia i una posada en escena molt acurada i no triga en coproduir el projecte amb la Companyia Fòrum Licano Dance Company, amb seu a Lliçà de Vall.

Amb un pressupost d’aproximadament cent mil euros, la producció compta amb la col·laboració de diversos inversors privats del sector en l’àmbit de Barcelona. Inclou el disseny i construcció d’una gran carpa geodèsica i d’unes graderies circulars de tres nivells, així com un terra tècnic de dansa, llum, so, efectes, etc…