Sortint de dinar direcció a Badalona i en el peatge de Montcada sento el telèfon del cotxe i es presenta un agent dels Mossos d’Escuadra per comunicar-me que havien trobat la meva cartera a Caldes de Montbui i que passes a recollir-la. Personat a la Comissaria l’agent me la entrega comprovant que a dins no hi faltava res, ni carnets, ni targetes de crèdit ni els diners que hi portava. L’agent però, lamenta no poder-me donar el nom de la persona que l’havia trobat a prop del Remei i que expressament havia anat a la Comissaria per entregar-la sense donar nom ni senyes. M’hauria agradat molt coneix aquesta persona per agrair-li aquest desinteressat gest i la seva honradesa. Des de aquest escrit li dono les gracies tot remarcant que en el mon encara hi ha molt bones persones. Moltes gràcies.

Genis Ignasi de Tera Domènech

Badalona