Foto de família de tots els homenatgeats

Aquest dimecres l’ l’Hospital General de Granollers va celebrar a la sala d’actes del Centre Geriàtric Adolf Montañá l’acte d’homenatge als professionals de l’Hospital que en el decurs de l’any 2018 han fet 25 i 40 anys o més que treballen al centre i de comiat de les persones que s’han jubilat durant aquest any.

Aquest és un acte que se celebra cada any a l’Hospital, coincidint amb l’inici de les festes de Nadal. Enguany, són 28 les persones que celebren els seus 25 anys a la institució, 22 els professionals que en celebren 40 anys o més i 23 que fan el comiat per la jubilació.

Els de 25 anys

Els professionals que en el decurs de l’any 2018 han fet 25 anys que treballen a l’Hospital són: Pablo Alcalde Tirado, Eva Mª Aspas Hevia,  Silvia Basart Borras, Mª Del Mar Busquets Just, M. Rosa Cabedo Ferreiro, Olga Campuzano Delgado, Jose Cardenas Cuevas, Raquel Carmona Collado, Daniel Cobo Meroño, Ester Fajardo Sigler, Carolina Fernandez Bernal, Montserrat Fernandez Sanchez, Candida Garcia Molina, Josefa Moral Aranda, Isabel Murcia Quesada, Francisco Navarro Perez, Montserrat Nieto Moyano, Xavier Pruna Comella,Adela Rios Gonzalez, Maria Jose Rodriguez Polo, Mª Jose Ruiz Navarro, Ana Mª Sanchez Carrillo, Mª Josefa Sanchez Hernandez, Jesus Teruel Cuadros,Mª Carmen Vazquez Bocanegra, Lourdes Ventura Forns, Mª Pilar Vicente Lazcano i Marta Viñeta Pou.

Els de 40 anys

Els professionals que celebren 40 anys a la institució són: Clementina Blanco Rodriguez, Margarita Catala Puigbo, Concepcion Domec Navarro, Antonia F arres Collell, Montserrat Francas Cuyas, Agustina Garcia Soldevila, Lourdes Gimenez Serna, Josefa Gomez Bermudez, Anna Mª Marques Gallardo, M. Montserrat Marques Pique, Clara Marti Lluch, Felicidad Mateos Rodriguez, Montserrat Parellada Fortuny, Guadalupe Peñalva Padial, Teresa Piella Oliveda, Mª Dolores Requena Sanchez, Anna Roca Amiel, Pedro Salguero Romero, Concepcion Sanz Ros, Josepa Soler Mer, Carme Terradas Giol i Teresa Torante Perez.

Els jubilats


Per acabar, els professionals que en el decurs de l’any 2018 s’han jubilat són: Juan Ametller Gaspar, Salvador Armengol Saez, Pilar Cano Mañas, M. Carmen Carrera Roquet, Carmen Fernandez Oller, Agustina Garcia Soldevila, Merce Guillamet Bosch, Maria Gurri Gendra, Dolores Hoyo Porrua, Ramon Lopez Ferre, Agueda Marcos Pleguezuelos, Dolores Martin Jurado, Salud Palomera Bonfill,Maria Caridad Pomeda Molina, Maria Yolanda Sainz Iturri, Angel Serrano Vida, Inmaculada Taña Raurell, Teresa Torante Perez, Maria Ureña Gomez, Marti Pascual Ribas, M. Immaculada Balcells Diaz, Encarnacion Comino Caliz i Consol Fuste Ballus.

A l’acte honorífic van assistir professionals de l’Hospital, familiars i amics dels homenatjats, l’equip directiu de l’Hospital i membres del Patronat de la Fundació.