Aquest cap de setmana del 6 i 7 d’octubre, la Coral Centre i Energia de la Roca del Vallès s’ha convertit en una de les grans protagonistes del Concurs Internacional de Cant Coral celebrat a la ciutat polonesa de Szczecin. Al certamen hi van prendre part un total de 14 corals de Polònia i la coral roquerola va aconseguir una meritòria tercera plaça final.

La Coral Centre i Energia, a més, també es va fer amb el Premi Especial a la millor interpretació de cançó cantada en polonès; arrodonint, així, una actuació de primer nivell.

Xavier del Villar, regidor de Cultura, felicita a la coral i als seus membres pels èxits assolits i assegura que “és un orgull poder comptar amb associacions com la Unió Coral Centre i Energia que són veritables ambaixadors del nostre poble arreu del territori i que duen a terme una tasca ingent en la formació i en la promoció de la cultura del nostre poble”.

En aquest sentit, l’Ajuntament oferirà properament una recepció institucional a l’entitat per l’èxit assolit en aquest prestigiós certamen musical.