Del 23 al 27 de juliol, es portaran a terme diverses actuacions per adequar els paviments dels carrers de Granollers. Es tracta de fresar, reasfaltar i pintar els carrers que més ho necessiten. Les operacions han comneçat aquest dilluns dia 23 de juliol simultàniament als carrers Joan Fuster, Francesc Macià (davant del Palau d’Esports) i Voluntaris 92 del barri de les Tres Torres i al carrer Antonio M. Claret, al barri de Sant Miquel. A continuació s’arranjarà el paviment de l’estació d’autobusos, i dels carrers Foment (entre el carrer Alfons IV i av. Sant Esteve) i Murillo (entre l’avinguda Sant Esteve i el carrer de Llevant), al barri de Sant Miquel. A Granollers Nord s’actuarà al carrer Manel Cornella (entre els carrer Bartomeu Brufalt i el Bertran de Seva), al carrer Bertran de Seva i a la travessera Tomàs Balbey, al barri del Congost. La última intervenció, prevista per als dies 26 i 27 de juliol es farà en dos trams del carrer Argentina, al barri de la Font Verda.