Grup dels que s’han jubilat aquest any

Avui l’Hospital General de Granollers ha celebrat a la sala d’actes del Centre Geriàtric Adolf Montañá l’acte d’homenatge als professionals de l’Hospital que en el decurs de l’any 2017 han fet 25 i 40 anys o més que treballen al centre i de comiat de les persones que s’han jubilat durant aquest any.

Aquest és un acte que se celebra cada any a l’Hospital, coincidint amb l’inici de les festes de Nadal. Enguany, són 37 les persones que celebren els seus 25 anys a la institució, 11 els professionals que en celebren 40 anys o més i 24 que fan el comiat per la jubilació.

Els professionals que en el decurs de l’any 2017 han fet 25 anys que treballen a l’Hospital són: Marta Bergon Estrada, Eva Braun Martínez, Jose Ma Castellano Hoyo, Juan Alberto Cordero López, Valentina Cortés Pascual, Ma Teresa Cumplido Álvarez, Jordi Cuquet Pedragosa, Adelina Díaz Castro, Francisco Espada Trespalacios, Manuela Espinosa Garcia, Pedro Fernández Rozas, Ma Pilar García García, Manuel González Velasco, Manuela Guardado Belmonte, Montserrat Hernández Carrión, Ma Dolors Lorente Segura, Carmen Martín Escribano, Gregoria Martínez Casado, Ma Lluïsa Masiques Mas, Josep Montero Garcia, Ma Cruz Moreiras Andrino, Maria Nogueira Farrés, Daisy Ocreto Váldez, Gemma Pérez Giménez, Pedro Puig Duran, Miquel Rojas Martínez, Ma Angeles Rubert Torralba, Celestina Sánchez Sánchez, Joan E. Serra Moscoso, Sandra Serrano Pimentel, Cristina Soldevilla Barbosa, Josefa Vaca Martínez, Mónica Vilarrubias Lucas, Carme Villà Blasco, Enriqueta Yélamos Nieto i Carles Zapata Salame.

Els professionals amb 25 anys

Els professionals que celebren 40 anys a la institució són: Mercè Bonet Juvanteny, Carme Dalmau Aymerich, Dolors Dalmau García, Montserrat Fageda Ribas, Isabel Jiménez García, Josep Mercader Cuesta, Immaculada Ordeig Vila, Paloma Pérez Alonso, Maria Raurell Farràs, Carme Tusquellas Oto i Magda Resina Pérez.

El petit grup que ja porta 40 anys a l’Hospital

Per acabar, els professionals que en el decurs de l’any 2017 s’han jubilat són: Natividad Amaya Pinilla, Enriqueta Bedia Campos, Remei Cano Gramage, Santiago Capell Font, Carmen Carmona Sánchez, Rosa M. Coll Parrall, Elena Coll Rosell, Montserrat Domènech Torrent, Felicidad Domínguez Olivera, Antonio Ferrer Pons, Francisca González Ramírez, Manuel González Velasco, Eloina López Ramon, Antonio López Sánchez, Jose Martínez Tetas, Pilar Mas Lombarte, Carles Pardo Gracia, Isabel Reche Martos, Magda Resina Pérez, Rosa Rios Gutiérrez, Manuel Robledo Sevillano, Rufi Rodríguez Mártir, Antonio Sánchez Bravo i Gemma Tintó Iborra.

A l’acte honorífic han assistit professionals de l’Hospital, familiars i amics dels homenatjats, l’equip directiu de l’Hospital i els membres del Patronat de la Fundació.