Les germanes Salamero, homenatjeades pel PSC de Granollers

Més d’un centenar de persones han participat aquest diumenge en el III Aplec del PSC de Granollers. L’acte, que enguany ha tingut un marcat aire electoral, ha comptat amb la presència del Secretari d’organització del PSC, Salvador Illa a més a més de l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral; el diputat Jordi Terrades i el primer secretari del Vallès Oriental, Jonatan Martínez. L’acte va servir per fer un reconeixement de la militància a les germanes Salamero.
«Volem que la campanya electoral que començarem d’aquí a uns dies no giri només al voltant del tema de la independència o de tot allò que té a veure amb l’aplicació del 155, sinó que se centri en el programa i propostes de govern», va reclamar el diputat Jordi Terrades.

«Per molts que alguns ens vulguin fer fora de la política, seguirem transformant ciutats i el nostre País, sense generar més problemes», va comentar Jonatan Martínez.
«Hi ha una tercera proposta, la del PSC que parteix del catalanisme polític, que vol sumar, sense oblidar a ningú i construir un projecte de futur per Cat. Un projecte que no oblidarà la Cultura, l’educació, els serveis socials, el medi ambient, l’economia… Tenim una proposta que treballarà per una societat més justa i solidària.», va remarcar el regidor de Granollers, Albert Camps

«Tenim compromisos a partir del 21 D, hem de seguir sumant amb diàleg, construint i reconstruint el que s’ha trencat», va indicar l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral.

«El proper #21D només hi ha dues vies: la via de la divisió i aïllament dels independentistes, o la via de l’entesa, l’acord i el progrés de Miquel Iceta», va emfatitzar el secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa.

Per acabar, Dolors Renau, poeta i exdiputada del PSC va recitar la poesia Sarajevo i va presentar el grup de música «H de Ada».