El premiats de les V Jornades

Avui l’Hospital de Granollers ha celebrat per cincè any consecutiu la Jornada de Recerca i Innovació amb l’objectiu d’estimular i potenciar la recerca biomèdica i traslacional del centre, així com fer partícips als assistents de totes les accions que s’estan desenvolupant actualment sobre aquest camp.

En aquesta edició, adreçada a tots els professionals assistencials de l’Hospital, la ponència central La innovació i la medicina del segle XXI. Un repàs al repte que representa la Medicina en la era d’Amazon, Uber o la fallida Theranos ha anat a càrrec del Dr. Frederic Llordachs, cofundació de Doctoralia i responsable de e-Health ACES.

Seguidament, s’han presentat els articles, les comunicacions orals i projectes seleccionats d’aquesta edició candidats els premis Dr. Carles Vallbona als millors projectes de recerca. Enguany els premiats han estat:

Premi al millor article:
Rapid diagnosis and treatment of TIA results in low rates of stroke, myocardial infarction and vascular death de la Dra. Dolores Cocho, cap de la Unitat de Neurologia.

Premi a la millor Comunicació:
Enteric-Coated Mycophenolate Sodium Versus Azathioprine for Patients with Moderate/Severe Active Systemic Lupus Erythematosus: Results from a Phase 3, Randomized, Parallel, Multicentre Study, de la Dra. Vera Ortiz, metge adjunt de la Unitat de Reumatologia.

PREMIS Dr. CARLES VALLBONA

1r Premi de Projecte de Recerca:
Beneficio del control intensivo de factores de riesgo vascular en el paciente con deterioro cognitivo tipo Alzheimer leve-moderado de la Dra. Nuncia Boltes, metge adjunt de la Unitat de Neurologia.

2n Premi de Projecte de Recerca:
Visita Virtual en una aplicació mòbil en el pacient VIH del Dr. Àlex Almuedo, metge adjunt del Servei de Medicina Interna.

3r Premi de Projecte de Recerca:
Aplicació de l’ecografia pulmonar evolutiva per a determinar l’èxit o el fracàs de la teràpia d’alt flux en la bronquiolitis aguda de la Dra. Marina Mir, metge adjunt del Servei de Pediatria.