Consternació a tota la comarca pel  l’atemptat jihadista que avui ha sacsejat Barcelona amb un gran nombre de víctimes mortals i molts ferits. Aquest dijous al vespre eren 13 les persones mortes, entre elles 5 nens. També hi ha 80 ferits, una desena d’ells molt greus. Es desconeix l’identitat de les víctimes i si alguns d’ells podrien ser veïns de la comarca.

Diferents ajuntaments han emés comunicats on informen que amb motiu de l’atemptat de Barcelona convoquen als seus ciutadans a cinc minuts de silenci aquest divendres 18 d’agost, a les 12 hores, davant la porta de l’Ajuntament. També  comuniquem que les banderes del balcó de les cases consistorials onegeran a mitja asta en senyal de condol durant 3 dies.

L’Ajuntament de Mollet a informat, per altra part, de la suspensió dels actes de la Festa Major com a mostra de dol.

L’Ajuntament de Granollers ha emés un comunicat on mostra la seva solidaritat amb les víctimes i condemna el salvatge fet;

L’atemptat terrorista que aquest dijous 17 d’agost s’ha comès a la ciutat de Barcelona en forma d’atropellament massiu a la Rambla ha sembrat la consternació de tothom. Davant d’aquest tràgic fet Granollers mostra la seva solidaritat amb Barcelona i es posa a disposició de les autoritats i cossos de seguretat.

Granollers condemna l’atemptat i mostra tot el suport i solidaritat amb les víctimes d’aquest atemptat.