Moment de la presentació de la nova clínica de Granollers

L’oferta sanitària de Granollers i el Vallès Oriental s’amplia amb una especialitat fins ara inexistent. Des de fa uns dies a l’edifici del CEMAV (Carrer Agustí Vinyamata, 7 de Granollers) ha començat a funcionar la Clínica Montull, dedicada a la Salut íntima. La Dra. Patricia Montull i la Dra. Noemí González ofereixen serveis com la cirurgia íntima per dones, la cirurgia corporal i la medicina estètica.
La Dra. Patricia Montull Vila, cirurgiana especialista en Cirurgia Íntima i Corporal, ofereix a les dones vallesanes la possibilitat de sotmetre’s a intervencions com la labioplàstia de llavis majors i menors, la liposucció del mont de venus o l’emplenament de llavis majors, el lífting de pubis o la perineoplàstia. També altres cirurgies més conegudes com els augments o reduccions dels pits o els líftings mamaris. Tota una sèrie de serveis, la majoria de cirurgia ambulatòria, que fins ara només es podien trobar a Barcelona.

La Dra. Patricia Montull, Llicenciada en Medicina a la Universitat Central de Barcelona, té una àmplia experiència en aquest camp, ja que ha estat col·laboradora d’IM Clinic, ha desenvolupat la seva activitat al costat del Dr. Ivan Mañero durant una dècada. L’avalen més de quinze anys d’experiència i ha estat directora de la primera Unitat de Cirurgia Íntima d’Espanya.
Aquest dijous, a la sala d’actes del CEMAV, les doctores Montull i Noemí González, varen presentar la nova clínica.

La Dra. Patricia Montull explicant les diferents tècniques

La Dra. Noemí González Muñoz, que és cirurgiana Plàstica i Assessora Mèdic-Nutricional, va explicar que el servei que oferien als seus pacients no era tant una dieta convencional sinó ajudar-los a fer un canvi d’hàbits alimentaris i de vida. «L’estrès, el cansament, el que mengem la manca de son es reflecteixen en el nostre aspecte», va explicar. La Dra. González va indicar que la qualitat de vida augmentava quan es podia assolir una alimentació adequada al costat del temps necessari de descans i unes dosis correctes d’exercici. A la clínica ofereixen intentar arribar a aquest equilibri per mitjà d’un assessorament del tot personalitzat on es comença per una entrevista personalitzada, un estudi antropomètric i una anàlisi dels hàbits de vida. A partir d’aquí s’utilitzen diferents eines com la dieta, l’exercici físic o l’ajuda amb suplements nutricionals.
La Dra Patricia Montull va detallar les diferents intervencions que realitzen en l’àmbit de la salut íntima indicant que la majoria d’elles es realitzen «perquè la pacient pugui trobar-se més còmoda amb ella mateixa» i això li permeti tant millorar la seva vida sexual com la seva qualitat de vida.
Va explicar que en el darrer any i mig havia realitzat un total de 89 intervencions en pacients en edats entre els 18 i els 67 anys i que la satisfacció entre les pacients per les diferents intervencions superava el 90%. Va emfatitzar que totes les intervencions – com les cirurgies de llavis majors o menors o les liposuccions del mont de venus- eren permanents i que permetien que les zones íntimes recuperessin l’aspecte habitual en una dona de 20 anys. També que es tracta en tots els casos de cirurgies que no tenen complicacions i que els postoperatoris se superen en uns pocs dies. «La cirurgia íntima no és només per estètica, sinó que permet recuperar una vida sexual sana», va resumir la doctora.

www.clinicamontull.com