Foto de grup de tots els participants, alumnes, escoles, empreses i ajuntament
Foto de grup de tots els participants, alumnes, escoles, empreses i ajuntament

Aquest dilluns 13 de juny, a la Sala Tarafa, es va fer l’acte de cloenda de els projectes singulars que permeten el primer contacte amb el món laboral dels joves de 15 i 16 anys de Granollers. Al llarg del curs, un total de 53 alumnes que presenten algunes dificultats d’adaptació a l’entorn escolar i amb necessitats específiques han experimentat els tastets d’oficis a través de 62 empreses, botigues, oficines i institucions de Granollers que els acullen 10 hores setmanals.

A la cloenda varen intervenir el regidor d’Educació, Francesc Arolas; la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Maresme i Vallès Oriental, Carmina Pinya, i l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, així com professors, alumnes, pares i mares i entitats i empreses que acullen als joves; i va ser presentat per Sergi Barragan. En el mateix es va fer el lliurament de diplomes a l’alumnat que hi ha participat així com el reconeixement a totes les empreses.

En concret aquest any han estat 62 empreses que han acollit algun noi o noia en tastet d’ofici durant algun moment del curs escolar. Sense la seva participació aquest projecte no es podria desenvolupar. Hi han participat 53 alumnes de vuit centres educatius: Escola Pia, Educem, Col·legi Jardí, Institut Carles Vallbona, Institut Antoni Cumella, Institut Celestí Bellera, EMT, Col·legi l’Estel; i d’aquests alumnes 46 han finalitzat el programa.