Kasli, una gossa carinyosa
Kasli, una gossa carinyosa

Aquesta preciosa pitbull es la Kasli, va ser trobada a Granollers sense identificar i ningú mai l’ha reclamat. Li van tallar les orelles de males maneres però això no ha afectat a la seva gran bellesa. Es una gossa extremadament carinyosa que només vol carícies i que estiguin per ella, ademés es porta super bé a l’hora de passejar sense estirar gens. Tampoc té problemes amb altres gossos per el que no entenem perque ningú s’hi ha fixa’t en ella.

En el següent video podeu veure lo contenta que está amb les moxaines dels voluntaris de l’Associació Protectora d’Animals de Granollers:

 

 

Cal dir que per la raça es necessita un permis especial de PPP però esperem que això no sigui cap impediment i vingueu a conèixer aquest angelet. Us esta esperant! El telèfon de contacte de la prote es el 938 40 27 77.