El president, l'alcalde i els responsables de la mútua, amb els socis i treballadors homenatjats en l'acte. Foto: Rubén Moreno
El president, l’alcalde i els responsables de la mútua, amb els socis i treballadors homenatjats en l’acte. Foto: Rubén Moreno

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont ha presidit aquest divendres al Teatre Auditori de Granollers el Dia de la Mútua. El cap de l’Executiu ha remarcat el component social que caracteritza la xarxa de mutualistes i ha dit que, sobre aquest base, “és més probable que creixi una societat socialment més forta, més compromesa amb el bé comú i els desafavorits” perquè “els països es fan sobretot a partir de les xarxes socials de les persones”.

Durant l’acte central del Dia de la Mútua s’ha fet un reconeixement als socis i treballadors que fa més anys que formen part d’aquesta entitat. També s’ha donat a conèixer la xifra final de la campanya solidària “Somriures que curen”, destinada a la investigació del Càncer Infantil, en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu, que ha assolit 26.509 euros.

L’acte va finalitzar amb el Cor Infantil, el Cor Jove i el Cor de Cambra dels Amics de la Unió amb el Jazz Granollers Quartet, tots ells dirigits per David Gómez que varen interpretar La màgia de Broadway.