Gràcies a una excel·lent persona de Caldes de Montbui

mayo 06 18:24 2019 Print This Article
Sortint de dinar direcció a Badalona i en el peatge de Montcada sento el telèfon del cotxe i es presenta un agent dels Mossos d’Escuadra per comunicar-me que havien trobat la meva cartera a Caldes de Montbui i que passes a recollir-la. Personat a la Comissaria l’agent me la entrega comprovant que a dins no hi faltava res, ni carnets, ni targetes de crèdit ni els diners que hi portava. L’agent però, lamenta no poder-me donar el nom de la persona que l’havia trobat a prop del Remei i que expressament havia anat a la Comissaria per entregar-la sense donar nom ni senyes. M’hauria agradat molt coneix aquesta persona per agrair-li aquest desinteressat gest i la seva honradesa. Des de aquest escrit li dono les gracies tot remarcant que en el mon encara hi ha molt bones persones. Moltes gràcies.

Genis Ignasi de Tera Domènech

Badalona
  Article "tagged" as:
  Categories: