MINT GRANOLLERS, LA TRANSFORMACIÓ D’UN TALLER EN UN RESTAURANT COSMOPOLITA

febrero 18 09:40 2019 Print This Article
Fotografia de Coyote Atelier

ERIC GALLARDO, INTERIORISTA GRADUAT A BARCELONA AMB EXPERIÈNCIA EN DIFERENTS ÀMBITS DE L’INTERIORISME A NIVELL NACIONAL I INTERNACIONAL, ESPECIALITZAT DURANT ELS SEUS ÚLTIMS ANYS LABORALS EN PROJECTES COMERCIALS.

Fotografia de Coyote Atelier

DIU SER UN CATALÀ DE SANG I COLOMBIÀ D’AMBIENT, LA BARREJA QUE EL DEFINEIX I QUE TRANSMET EN TOT EL QUE DISSENYA.

EL SEU TREBALL ES CARACTERITZA PER DESTACAR LA NATURA DELS MATERIALS, COLORS I TEXTURES PER CREAR ESPAIS ACOLLIDORS I FRESCOS AMB EL PROPÒSIT FINAL DE ESTIMULAR ELS 5 SENTITS I PROVOCAR EMOCIONS I SENSACIONS POSITIVES.

Fotografia de Coyote Atelier

MINT, RESTAURANT A GRANOLLERS DE MENJAR COSMOPOLITA, ÉS UN DELS SEUS DISSENYS DE RESTAURACIÓ, ON EL MAJOR REPTE ERA CONNECTAR L’EXTERIOR AMB EL INTERIOR. ABANS, ERA UN TALLER DE COTXES, FOSC I SENSE VIDA QUE L’ERIC VA ACONSEGUIR RECONSTRUIR EN UN LLOC PLE DE LLUM I DE VIDA, ON EL QUE MÉS VE DE GUST ÉS QUEDAR-SE I GAUDIR.

AQUEST PROJECTE REFLECTIX CLARAMENT COM EL DISSENY ACONSEGUEIX TRANSFORMAR UN ESPAI DESAPERCEBUT, EN UN QUE A QUALSEVOL TRANSEÜNT LI CRIDA L’ATENCIÓ.

DES DE L’EXTERIOR, EL RESTAURANT ES PERCEP GAIREBÉ EN LA SEVA TOTALITAT, GRÀCIES AL SEU GRAN APARADOR QUE DES DE FORA CONVIDA A PASSAR.

A L’INTERIOR ES PODEN DIFERENCIAR 3 AMBIENTS, TOTS ELLS UNITS PER UN TERRA DE CIMENT TRANSMETENT UNA SENSACIÓ DE FRESCOR.

L’ENTRADA ET REP AMB UN ESPAI ACOLLIDOR ACOMPANYAT D’UNES TAULES ALTES I D’UNA BARRA QUE S’IMPOSA DAVANT ELS ULLS PER ELS SEUS MATERIALS, ON PODRÀS INICIAR LA EXPERIÈNCIA GASTRONÒMICA.

Fotografia de Coyote Atelier

LA SEGONA ZONA, ET FARÀ SENTIR EN UNA TERRASSA, ACOMPANYADA D’UNA GRAN OLIVERA QUE OCUPA L’ESPAI CENTRAL I A MÉS QUE CONECTA AMB L’EXTERIOR A TRAVÉS DELS SEUS GRANS VIDRES.

FINALMENT, EL TERCER ESPAI, ADORNAT AMB GRANS LLISTONS DE FUSTA SOBRE RESPATLLERS DE LÀMINES DE FERRO NEGRE EN CRU I PARETS VERDS CLARES FENT REFERÈNCIA AL PROPI SIGNIFICAT MINT, DES DEL QUAL HI HA UNA VISTA PERFECTA A LA CUINA, EL QUE PERMET INTEGRAR-LA I TENIR UNA EXPERIÈNCIA SHOWCOOKING EN DIRECTE, REFLECTINT TRANSPARÈNCIA I AMBIENTS PROPERS AMB ELS CLIENTS.

EN DEFINITIVA, LA BARREJA DE TOTS ELS SEUS ELEMENTS I L’EXPOSICIÓ DE MATERIALS I TEXTURES EL FAN UN RESTAURANT ON ÉS RESPIRA HARMONIA I BENESTAR.

Fotografia de Coyote Atelier

PODEU VEURE MÉS A LA WEB D’ERIC GALLARDO

  Article "tagged" as:
  Categories: