Cerdanyola, ciutat del coneixement

febrero 15 17:10 2019 Print This Article

No es notícia per a ningú que Cerdanyola del Vallès compta amb un context extraordinari. I és que la universitat, juntament amb les institucions i organismes vinculats, així com la presència del Parc de l’Alba i el Parc Tecnològic del Vallès, actuen com a agents territorials fonamentals per a la creació d’un clima de relacions empresarials òptim. Però tampoc podem passar per alt que la manca de sinergies i iniciatives liderades des de l’actual Govern municipal, ha comportat una constant pèrdua d’oportunitats per a la ciutat.

Des del PSC de Cerdanyola som coneixedors de la necessitat de reforçar les relacions entre universitat, administració, societat i empresa, entenent que la interaccióefectiva dels quatre agents, són indispensables per continuar avançant en la senda de l’economia del coneixement.

Per això ens presentem a les eleccions municipals amb la voluntat de recuperar l’esperit de generació d’oportunitats que sempre ens ha caracteritzat com a ciutat.Volem que Cerdanyola recuperi un govern municipal que tingui com a única i veritable prioritat el benestar dels seus veïns i veïnes a través de la protecció social i el treball de les seves potencialitats.

En conseqüència, els socialistes hem presentat el nostre projecte “Cerdanyola, ciutat del coneixement”en el qual es recullen les propostes municipals en matèria de ciènciai universitat.

La planificació conjunta i l’optimització d’equipaments compartibles entre la Universitat Autònoma de Barcelona i la ciutat, contribuir a la potenciació de l’esfera UAB a fi de crear noves oportunitats de desenvolupament i transferència de coneixement en l’àmbit local, impulsar la creació al centre de la ciutat de l’Oficina d’Acollida de la UAB, en la qual es donin a conèixer els serveis dels quals disposa la comunitat universitària resident a la ciutat o potenciar el Centre Direccional com a un important pol d’activitats econòmiques, científiques i tecnològiques, en són alguns exemples inajornables.

El pròxim 26 de maig, se’ns obre la possibilitat de recuperar Cerdanyola per a tota la ciutadania i reconstruir el model de ciutat que volem ser.

Carlos Cordón

Candidat del PSC a l’alcaldia de Cerdanyola del Vallès

  Article "tagged" as:
  Categories: