La Roca serà aquest novembre capital catalana del memorialisme popular

by valles | noviembre 4, 2018 8:17 pm

[1]El 9 i 10 de novembre La Roca del Vallès serà la seu de les IV Jornades Nacionals de Patrimoni Etnològic, que oferiran un ampli programa d’activitats relacionades amb la recerca, la documentació, la difusió i la conservació de la memòria popular. I el 24 de novembre se celebrarà la gala de lliurament del 20è Premi Romà Planas i Miró de memorials populars.

El Centre Cultural de la Roca del Vallès va acollir dimarts 30 d’octubre la presentació pública de les IV Jornades Nacionals de Patrimoni Etnològic, que tindran lloc el 9 i 10 de novembre a la Roca del Vallès en el marc de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural. El projecte està impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb l’Ajuntament de la Roca del Vallès, l’Arxiu de la Memòria Popular de la Roca del Vallès, i les entitats Associació el Llibre de la Vida, L’Arada Creativitat Social i Univers d’Històries d’Europa al Món.

L’acte de presentació ha anat a càrrec de l’alcalde Carles Fernández; Xavier del Villar, regidor de Cultura; i la directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat de Catalunya, Maria Àngels Blasco.

Endnotes:
  1. [Image]: http://revistadelvalles.es/wp-content/uploads/2018/11/memorialisme.jpg

Source URL: http://revistadelvalles.es/2018/11/04/la-roca-sera-aquest-novembre-capital-catalana-del-memorialisme-popular/