El Cor Infantil de la Societat Amics de la Unió actua a la Gran Muralla xinesa

octubre 18 20:23 2018 Print This Article

Imatge dels nois i noies de Granollers a la Gran Muralla

El Festival Internacional Coral de Pequín ha convidat al Cor Infantil de la Societat Coral Amics de la Unió de Granollers per mostrar a la societat xinesa el seu treball i model cultural. L’associació  ha actuat en llocs emblemàtics com a la Gran Muralla Xinesa i participarà en una «master class» amb directors internacionals de gran prestigi.

Segons ha explicat el director Cor Veus-Amics de la Unió, Josep Vila a Tv3 la resta de grups valoren positivament la proposta que ofereix el cor de Granollers: «El que valoren de la nostra aportació i de la nostra proposta és aquesta incorporació de tot el cos i en la forma d’explicar el cant coral.»

Els concerts segons ha explicat la televisió autonòmica catalana estan sorprenent l’audiència per la seva plasticitat.

  Article "tagged" as:
  Categories: