Pere Masó, nou director dels Serveis Territorials d’Ensenyament del Maresme-Vallès Oriental

junio 15 15:24 2018 Print This Article

Pere Masó

Pere Masó ha estat nomenat aquest dijous director dels Serveis Territorials d’Ensenyament del Maresme-Vallès Oriental. Nascut a Palamós el 1960, Masó és llicenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona, i fins ara era director de l’Àrea de Servei d’Educació i Territori del Consorci d’Educació de Barcelona. El nou director territorial té experiència com a director dels instituts El Palau de Sant Andreu de la Barca i Fòrum 2004 de Sant Adrià del Besós. També ha estat formador del professorat del Departament d’Ensenyament.

La directora adjunta del Maresme-Vallès Oriental és Lourdes Gil, nascuda a Badalona l’any 1963. És llicenciada en Comunicació audiovisual, diplomada en Magisteri de ciències i matemàtiques, i mestra de català. Ha estat directora de l’Institut Els Roures de Dosrius des del curs 2009 fins a l’actualitat i compta amb una àmplia experiència com a docent en centres de primària i secundària.

  Categories: