Una cinquantena d’alumnes de Granollers participen al Projecte Singular Junts de contacte amb el món laboral

junio 12 20:51 2018 Print This Article

Aquest curs s’ha dut a terme a Granollers una novena edició del Projecte Singular Junts amb 48 alumnes de 3r i 4t d’ESO (6 alumnes menys que el cutrs anterior) de vuit centres educatius: Escola Pia, Educem, Col·legi Jardí, Institut Carles Vallbona, Institut Antoni Cumella, Institut Celestí Bellera, EMT, Col·legi l’Estel.

Els alumnes, en aquest programa que vol acostar el món de l’escola amb el del treballa, han compartit temps i espai amb personal sanitari, administratiu, mecànics, personal de manteniment, comerciants, perruquers,…i això els ha permès un primer contacte amb el món laboral que els ha donat d’una banda una primera experiència, i de l’altra els ha permès adquirir competències assimilables per poder acreditar la ESO. A més de poder tastar un ofici que si els ha agradat el podran continuar aprenent a través d’un cicle formatiu.

L’acte de cloenda ha reconegut l’esforç de professors, alumnes, pares, mares, entitats i empreses que acullen als joves. La implicació dels tutors, de les famílies i sobretot de les empreses és indispensable perquè aquest projecte, que ja va rebre una distinció dels premis del Cercle d’Economia a l’any 2013, pugui tirar endavant. I quan parlem d’empreses parlem de les persones que acullen i acompanyen als joves durant les 10 hores setmanals que passen al centre de treball, i que ho fan de forma altruista.

  Article "tagged" as:
  Categories: