Palau-solità i Plegamans organitza la primera mostra d’entitats del poble

mayo 22 10:00 2017 Print This Article

Cartell de la mostra

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans organitza el pròxim 10 de juny la primera mostra d’entitats del poble. La mostra que s’ha anomenat “Associa’t. Les entitats fem poble” té la finalitat de donar a conèixer la riquesa i varietat de col·lectius que funcionen a la vila i apropar als ciutadans la seva àmplia oferta d’activitats.
La proposta ha tingut una molt bona acceptació i està prevista la participació de 24 entitats.
La mostra, que es farà des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre, a la plaça de la Vila inclourà diverses activitats organitzades per les mateixes entitats participants. El departament de Cultura de l’Ajuntament, per exemple, ha organitzat un acte poètico-musical relacionat amb el Correllengua 2016 “Pinzellades de Roig” a les set de la tarda amb el que es clourà la mostra.

  Article "tagged" as:
  Categories: