Les autèntiques dives de l’humor a Palau-solità amb Stradivarias II

marzo 06 07:45 2017 Print This Article

Stradivarias apropa la música popular i clàssica a tots els públics

El divendres, 10 de març de 2017 a les 22 hores, al Teatre de La Vila de Palau-solità i Plegamans s’ofereix un concert que mai oblidaràs: StradivariaS II. Les autèntiques dives…de l’humor. Amb Melissa Castillo, viola Isaac M.Pulet, violí, Irene Rouco, violoncel i Imma Pastor, contrabaix.
StradivariaS II és Un recital diferent on quatre virtuoses i, per sobre de tot, quatre “dives” s’atreveixen amb Schubert i Police, Beethoven i Stevie Wonder, Rossini i Queen, fusionant el rock i el soul, el barroc i el pop, a més de cantar, ballar i captivar el públic amb inusitades habilitats musicals
Quatre variats personatges s’encarreguen de posar-nos contra les cordes d’un violí, una viola, un violoncel i un contrabaix, desmitificant a la Diva i fent-la terrenal a ritme de rialla, mentre ens sedueixen amb les seves sorprenents habilitats interpretatives: l’ocarina manual, la cantant curta de vista, les nines flamenques, el contrabaix ninja i alguna més.

Stradivarias apropa la música popular i clàssica a tots els públics, fins i tot als més petits, convertint un simple concert, en una competició d’habilitats en què no falten l’emoció i el riure.

Un inoblidable recital que captiva. És una Idea original de Irene Rouco amb direcció musical de Eduardo Ortega Egea

Venda anticipada d’entrades a la Masia de Can Cortès. Preu: 12 euros ( i descomptes especials).Informació: www.palauplegamans.cat

  Article "tagged" as:
  Categories: