CDC de Vilanova explica que ha trasladado las supuestas “irregularidades” del Gobierno local a “instancias superiores”

febrero 29 09:42 2016 Print This Article
Todos los regidores de Vilanova en un pleno municipal

Todos los regidores de Vilanova en un pleno municipal

CDC de Vilanova del Vallès ha contestado a la denuncia de ‘chantaje’ lanzada contra ellos por el Gobierno del Ayuntamiento de Vilanova del Vallès, formado por UxV y ERC. Los convergentes aseguran que, al recopilar documentación con presuntas irregularidades, y al intentar solucionarlas, ellos cumplieron con su obligación. Explican también que ahora han trasladado las presuntas irregularidades a instancias superiores.

 

EL COMUNICADO DE CDC

Davant les noticies aparegudes en diversos mitjans de comunicació per part d’ERC-UxV, us hem de posar en coneixement, que l’equip de CDC– Vilanova hem recopilat una sèrie de documentació que presenta presumptes irregularitats.

Per tal motiu, se’ns va citar per trobar possibles solucions. El xantatge que se’ns pretén atorgar no respon a res més que a la resposta que per nosaltres resoldre aquestes presumptes irregularitats detectades partien per treballar d’igual a igual i tenint ple control de la transparència de l’actual equip de govern. La nota de premsa d’ UxV-ERC no explica que el que se’ns va plantejar és que la documentació quedés “guardada en un calaix”, i al negarnos a retirar-ho a presentar a instàncies superiors, pot haver estat el detonant de la seva comunicació als mitjans. Xantatge, poder s’adequa més al seu plantejament davant la seva petició de deixar-ho córrer.

Lamentem que es vulgui treure en una nota de premsa el tapar i voler desviar l’atenció, i s’intenti esquivar quin és el veritable problema: les presumptes irregularitats que els hi hem posat en coneixement a l’actual equip de govern al llarg dels últims mesos i que aquests han fet cas omís de les nostres advertències.

CDC-VdV va complir amb la seva obligació i ho vam traslladar a instàncies superiors.

Davant la paraula XANTATGE, nosaltres diem PRESSUMPTES NEGLIGENCIES VOLUNTÀRIES, CONSIENTS i PREPOTÈNCIA.  


  Article "tagged" as:
  Categories: