Granollers organitza un acte d’Agraïment a les aportacions a l’Arxiu Municipal

febrero 27 10:44 2016 Print This Article
La foto de tots els participants a l'acte. Foto: Toni Torrillas

La foto de tots els participants a l’acte. Foto: Toni Torrillas

Un any més, l’Ajuntament de Granollers ha organitzat un acte institucional per agrair públicament les aportacions rebudes durant l’any anterior a l’Arxiu Municipal. En aquesta ocasió, 33 ingressos (donacions i cessions)  han incrementat el patrimoni documental de la ciutat. En total, 2.354 fotografies en suport paper, 118 digitalitzades, 1.534 negatius i 97 diapositives; 12 postals, 8 pel·lícules, 1 casset, 2 enregistraments d’àudio digitalitzats, 3,20 m de documents  (manuscrits, impresos i fitxes), 0,6 m de llibres i 3 documents digitalitzats, 1.162 cartells i programes, 2 plànols, 1 banderola i 8 trofeus, incorporats, durant l’any passat, als fons i col·leccions de l’Arxiu. L’interval cronològic és de l’any 1914 al 2015.

Aquestes donacions i cessions són de:

Jordi Ambròs Pagès, Toni Arrizabalaga Blanch, Josep Capella Cuyàs, Joan Carrasco Locubiche, Ricard Caussa Calzada, Assumpció Corbera Palau, Joan Corbera Santanach, Pere Cornellas Aligué, Jaume De Vega Brull, Pere Diumaró Pou, Josep Estapé Guàrdia, Josep Maria Farnés Sararols, Lola Gadea Vila, Enric Garcia-Pey Pey, Teresa Garrell Traveria, Pere Julià Colomina, Frederic Malàs Iglesias, Pere Montpart Fradera, Olga Pey Rufí, Josep Maria Pou Riera, Francesca Pou Verdaguer, Jordi Riba Torelló, Julián Rodríguez López i Montserrat Sol Prades i, de l’Arxiu Municipal de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, l’Escola Granollers, l’Associació de Veïns dels Instituts, l’Associació de Veïns de Can Mònic i l’Organització sindical CCOO.


  Article "tagged" as:
  Categories: