Units per Caldes denúncia joc brut per part de ERC

mayo 22 14:24 2015 Print This Article

cartaslLa matinada d’aquest divendres, la policia va aturar i detenir els vehicles (una furgoneta i un tot terreny) en què viatjava un grup de persones que havia estat sorprès minuts abans despenjant banderoles d’Units per Carles. Entre els integrants d’aquest grup hi havia cinc membres de la llista electoral d’ERC, entre els quals el tinent d’alcalde, Vicenç Personat.

Curiosament, una pancarta de grans dimensions d’UPCaldes ha estat sostreta després de tallar les cordes; la majoria de cartells enganxats en els espais habilitats del poble han estat tapats pels de Jordi Soler aquesta mateixa matinada (el seu representant va signar un document de bones pràctiques!); un alt càrrec del partit ha estat vist a la Plaça de l’Àngel desenganxant cartells d’UPCaldes a plena llum del dia. A aquests fets s’hi ha d’afegir l’atac a la nostra seu i del qual no vam acusar ningú tot i aparèixer-hi les sigles d’ERC. Davant d’aquests fets, Units per Caldes vol manifestar:

– que és indigne i traspassa tota ètica (i no només política) que algú que aspira a governar el poble autoritzi i, en tot cas, consenteixi aquestes pràctiques indecents

– que política no tot s’hi val: no valen ni les mentides, ni aquestes males pràctiques ni agressions (d’aquest tipus o d’altres)

– que s’ha presentat denúncia davant dels Mossos d’Esquadra i de la Junta Electoral

– que posem tots aquests fets en coneixement dels serveis jurídics del partit perquè emprenguin les accions oportunes

– que el Sr. Vicenç Personat està pendent de sentència per agressions

– que per motius obvis i per no “escalfar” més la campanya, no farem pública els documents gràfics que tenim

Davant de tot això, estem segurs que el Sr. Jordi Soler farà dimitir de la seva llista les persones que actuen d’aquesta manera. Altrament s’entendrà que avala unes tàctiques immorals i indecents que diu condemnar però, que a l’hora de la veritat, practiquen més que ningú. De ben segur, diumenge els ciutadans penalitzaran aquestes pràctiques i apostaran per projectes polítics honestos, sense mentides i que es portin a terme des d’aquí i no des d’algun Parlament.

Units per Caldes

 

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225