El Govern de Vallromanes denega instal.lar un globus aerostàtic

mayo 10 09:01 2015 Print This Article

cartaslEl govern i signat pel Sr. Alcalde, tot i sol.licitat per instància, ens ha denegat instal.lar un globus aerostàtic al camp de futbol de Vallromanes. El camp de futbol, és de terra i no s’utilitza per res. És actualment un espai municipal “mort” i al centre del poble. Des de l’abril vam so.licitar aquest espai per muntar un globus aerostàtic que seria d’accès gratuït per a tots els vilatans que vulguessin pujar però no ha estat possible. L’alcalde signa en nom seu i defensa que no és un espai electoral. Pero no diu que és un espai municipal i que abans de designar els espais electorals, es va requerir que es posses dins la llista d’espais electorals per a la junta electoral. No obstant, cap llei impedeix ni prohibeix cedir espais municipals als grups encara que no estiguin designats per la junta electoral.

Els que ens dediquem a la política sabem que la junta electoral es qui designa “mana” sobre uns espais en concrets per sobre del Govern. Ens tenen por i saben que el partit més petit ha fet POSSIBLE lo IMPOSSIBLE. En 3 mesos nèixer, aparèixer i presentar-se a les eleccions com un dels partits grans. Amb la diferència que nosaltres sóm l’unic grup independent del poble que mai ha governat i que realment representem el poble i els seus ciutadans i interessos. No estem vinculats a cap altra sigla politica. Som un grup de poble jove, intergeneracional, treballador i molt ilusionat amb aquest projecte, que vol que el poble no faci vida fora sino dins del poble. Que no sigui un poble dormitori i que potencii la natura com a fons d’ingressos ajudants als comerços i restaurants del municipi, expandint noves possiblitats com són també, potenciar l’esport, protegir la natura, dotar dun casal digne per la gent gran amb més de 16 places, un casal autenctic per als joves al 2016 totalment equipat. Investigarem tot el proces de la concessió entre ajuntament i divertenis sl. per porta la zona esportiva;: reduir els impostos de l’aigua que són dels més alts; baixar IBI, reduir el sou alcalde a la meitat i el sou tinent alcalde que aixo implica més de 48.000 euros anulas d’estalvi per al poble i que volem destinar per ajudes socials i reduir nomes el primer mes d’entrar a baixar l’IBI un 2’13%; promoure el bosc vertical, ajudar als comerós, pomoure habitatge social, sancionar bancs amb cases buides; etc….

David Carrillo

Cordinador GdV i candidat a l’alcaldia a Vallromanes

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225