Abandonament de La Pineda

mayo 08 08:20 2015 Print This Article

cartaslAquesta setmana que tots assistim al maravellos espectacle de tanta gent que s’ofereix per millorar les nostres vides altruisticament, adjunto un petit recull gráfic del grau d’abandonament en el que l’Ajuntament de La roca del Valles te als veins de l’urbanització ” La Pineda” d’aquest municipi.

Cases abandonades a mig construir, niu de deixalles i brutícia, vials invadits per la vegetació espontània, asfalt destrossat per un arbrat ( pins) inadequat, talls de llum per caigudes de branques, i des de fa gaire bé un any el màxim de la deixadesa. La Clavaguera circula a cel obert amb els conseqüents perills d’insalubritat, accés als serveis(contenidors d’escombraries), risc per a la seguer tat viaria per invasió dels lixiviats de l a carretera.

Òbviament tot això persisteix( com ja es habitual) després d’innombrables queixes i denuncies. La pineda està al “cul” del municipi, es el “cul” del municipi.

Ara mes brut que mai.

Salut!

 

Joaquim Adillon

La Roca

pineda1pineda2pineda3

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225