La globalització de la indiferència

marzo 28 06:13 2015 Print This Article

cartaslDavant el greu problema que des de fa anys, ara s’ha aguditzat, afecta a la Mediterrània, Europa no pot romandre més temps segrestada per una mentalitat individualista i burocràtica. El problema complex de la immigració requereix una resposta d’urgència. Hi ha una obligació moral immediata de salvar les vides dels qui han iniciat aquesta travessia de l’esperança. La presidència de la Unió Europea, que presentarà al maig la seva agenda sobre immigració, no pot alentir la seva resposta per càlculs estratègics, perquè aquesta emergència es va a aguditzar amb l’arribada del bon temps. Com ens recorda el Papa Francesc, la dignitat de la persona humana i el bé comú estan per sobre de la tranquil·litat d’alguns que no volen renunciar als seus privilegis. Europa no ha de contribuir a la globalització de la indiferència.

José Morales Martín

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225