L’economia no és de plastilina

marzo 01 09:56 2015 Print This Article

cartaslEls partits polítics comencen a presentar els seus programes econòmics, si lògic esforç per atreure el major nombre possible de votants. Fa uns dies li va tocar el torn a “Ciutadans”, un dels partits emergents que se situa al centre-centre, sense límits en els extrems i que, fins ara, havia restringit la seva presència a la comunitat catalana. El gran mèrit de “Ciutadans” ha consistit en haver sabut assumir l’espanyolitat de Catalunya per sobre de l’ofensiva separatista, donant la impressió d’anar més enllà que el mateix Govern, sobre el qual recau, com a primera obligació, la defensa de la Constitució com a garantia d’estabilitat i convivència. Però ara, en obrir-se a tota la ciutadania espanyola , el partit “Ciutadans” s’ha ocupat de donar-li a la seva estructura una base econòmica que sembla una economia com si fos de plastilina i la Hisenda pública no és una inesgotable caixa de cabals de la que es pot treure diners a gust de cada partit.

Pedro J. Piqueras Ibáñez

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225