Somiar en gran

febrero 23 09:52 2015 Print This Article

cartaslPenso, Sr Director, que per acabar amb la crisi i crear ocupació, a Espanya y a Catalunya, entre altres coses, necessitem somiar en gran, però també tenir líders polítics conscienciosos i realistes, per apropar aquests somnis a la nostra ciutat comú. Bé seria que els responsables dels principals partits polítics entenguessin que per aconseguir-ho, cal que s’atreveixin a construir i a somiar junts en nom del bé comú i deixin definitivament de tenir una mentalitat de partit.

 

 

Jesús Domar Banyos

 

  Article "tagged" as:
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.
All fields are required.