És la pau, germen de la cultura

febrero 11 08:58 2015 Print This Article

domingoUcraïna, Orient Mitjà, tants racons d’Àfrica que pateixen la guerra molt de prop … Encara són molts els llocs del dolor. Llocs on la cultura del descarti comença per descartar a Déu, com fa el fonamentalisme religiós, que abans de descartar éssers humans perpetrant horribles massacres, rebutja a Déu, relegant-lo a mer pretext ideològic. O en un altre pla, tants llocs on la família és objecte de descart, a causa d’una estesa cultura individualista, fins i tot a casa nostra. És la pau, germen de la cultura de la trobada, la que ha de guiar el destí dels pobles i de tota la humanitat. La pau que prové de la conversió del cor, abans fins i tot que del final de les guerres.

Jesús Domingo Martínez

  Article "tagged" as:
Pau
  Categories:
write a comment

0 Comments

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Add a Comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home2/wacxxy0abviy/public_html/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225